VILLALARM

Här väljer du vilket Villalarm som passar dig bäst.

<< LÄGENHETSLARM | VILLALARM >>

VILLALARM RADHUS

(1 kundrecension)

349kr / månad 16,752kr

Kraftfullt skydd mot inbrott och brand med bildverifiering för radhus och villa.

Villalarm Radhus är ett prisvärt och godkänt villalarm för övervakning av ert hem. Villalarmet är trådlöst, förkonfigurerad och installeras på ca 15 minuter. BSAFE365 Villalarm styrs och övervakas via mobil App och är komplett; Centralenhet med inbyggd Sirén, 1 st Rökdetektor, 2 st Kameradetektorer, 1 st *Rörelsedetektor, 2 st Magnetkontakter, 1 st Fjärrkontroll, 5 st Larmdekaler, 1st Manöverpanel, 1 st *Temperaturgivare, 1 st SIM kort. Vid behov, komplettera med olika tillval. (*inbyggd i rökdetektorn)

Få hjälp med att handla. Chatta nu eller ring 020-272 333

Kategori:

Beskrivning

Villalarm Radhus med bildverifiering är trådlöst och passar i alla villor, oavsett om du bor i radhus- eller större villa.

Villalarm Radhus till din bostad. Vill du skapa ett tryggare hem? Villalarm Radhus paketet innehåller alla delar som krävs för de flesta villor. Magnetkontakten monteras på entrédörren, dels som en larmpunkt och dels som en påminnelse om att stänga av larmet när man kommer hem. Den andra magnetkontakten monteras exempelvis på altandörr eller köksentré.

Kameradetektorn med inbyggd kamera monteras där en inkräktare förväntas passera som t ex. hall eller vardagsrum. Rökdetektorn monteras i tak i anslutning till sovrummen om det är ett enplanshus och på övervåningen vid trappan om det är ett tvåplanshus. Minst en rökdetektor per plan är Boverkets rekommendationer.

Beroende på hur just ditt hus ser ut kan man behöva utöka larmet. Det är lätt att lägga till fler kameradetektorer likväl som magnetkontakter i efterhand. Med BsASFE365 villalarm paket är vårt mål är att du ska känna dig trygg i ditt hem! Alla våra villalarm är uppkopplade till Nokas larmcentral.

Undersökningar visar att radhus och villor är tjuvarnas favorit ”arbetsplats” – om du bor i en villa eller radhus är alltså risken stor för att drabbas av inbrott. Därför är ett villalarm en billig och säker investering i din och din familjs säkerhet.

Hos BSAFE365 anser vi att alla ska ha råd med ett effektivt villalarm. Därför är priserna mycket prisvärda och kvaliteten mycket hög. Den nyaste tekniken ihop med stor användarvänlighet och diskret design, gör villalarmet från BSAFE365till ett av de ledande på marknaden.

Villalarm Radhus är ett säkert, tryggt och prisvärt villalarm för övervakning och hantering av ert hem och ger er fullkontroll. BSAFE365 Villalarm är trådlöst och kan enkelt installeras på ca 30 minuter. Larmpaketet är förprogrammerade och det är bara att aktivera de bipackade batterierna. BSAFE365 Villalarm styrs och övervakas via din mobil. Med den kostnadsfria appen i din mobil kan du aktivera larmet, se larmets status, styra ett eluttag för att till exempel tända en lampa, ta en bild i din villa och få meddelanden vid larm.

Mer information

Vikt 1.1 kg

1 recension av VILLALARM RADHUS

 1. Argonova

  bra

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Ingen startavgift > JUST NU SPARA 4995kr
 • Ingen bindningstid
 • Larmet är kopplat till Nokas larmcentral
 • Larmcentral & fria väktarutryckningar ingår
 • Livstids produktgaranti = extra trygghet!
 • Kostnadsfri hjälp, support & kundtjänst
 • Livebilder i din mobil via BSAFE365 App
 • Dubbel krypterad överföring (GSM & bredband)

VILLALARM GRAND

(1 kundrecension)

379kr / månad 18,192kr

Villalarm med bildverifiering är trådlöst och passar i alla villor, även större villor.

Detta är vårt mest avancerade villalarm med bildverifiering! Ultimat skydd mot inbrott och brand. BSAFE365 Villalarm styrs och övervakas via mobil App, är godkänt, trådlöst, förkonfigurerat och installeras på ca 15 minuter; Centralenhet med inbyggd Sirén, 2 st Rökdetektor, 2 st Kameradetektorer, 2 st *Rörelsedetektorer, 2 st Magnetkontakter, 1 st Fjärrkontroller, 5 st Larmdekaler, 1 st Manöverpanel, 5 st *Temperaturgivare och 1 st SIM kort. Vid behov, komplettera med olika tillval. (*inbyggd i rökdetektorn)

Få hjälp med att handla. Chatta nu eller ring 020-272 333

Kategori:

Beskrivning

Villalarm med bildverifiering är trådlöst och passar i alla villor, oavsett om du bor i radhus- eller större villa.

Vill du skapa ett tryggare hem? Villalarm paketet innehåller alla delar som krävs för de flesta villor. Magnetkontakten monteras på entrédörren, dels som en larmpunkt och dels som en påminnelse om att stänga av larmet när man kommer hem.

Kameradetektorn med inbyggd kamera monteras där en inkräktare förväntas passera som t ex. hall eller vardagsrum. Rökdetektorn monteras i tak i anslutning till sovrummen om det är ett enplanshus och på övervåningen vid trappan om det är ett tvåplanshus. Villalarmet är uppkopplat till Nokas larmcentral.

Beroende på hur just ditt hus ser ut kan man behöva utöka larmet. Det är lätt att lägga till fler kameradetektorer likväl som magnetkontakter i efterhand. Med Bsafe365 villalarm paket är vårt mål är att du ska känna dig trygg i ditt hem!

Vill du skapa ett tryggare hem? BSAFE365 Villalarm paketet innehåller alla delar som krävs för de flesta villor. BSAFE365 Villalarm är framtaget speciellt för radhus eller villa. Alla komponenter i larmpaketet är förprogrammerade och det är bara att aktivera de bipackade batterierna. Du behöver varken tekniska förkunskaper eller någon särskild utrustning.

Tyvärr ökar antalet inbrott i Sverige kraftigt, och därför är det mer aktuellt än någonsin förut att investera i ett larmsystem. Här på sidan hittar du ett stort urval av larmerbjudanden och tillbehör. Du kan alltid börja med ett av våra larmpaket och eventuellt utöka larmet senare efter behov.

Oberoende hur just ditt hus ser ut kan du enkelt utöka larmet. Du kan när som helst lägga till fler detektorer / sensorer i efterhand. Med BSAFE365 villalarm är vårt mål är att du ska känna dig trygg i ditt hem! Du kan beställa ditt hemlarm redan nu och därmed minska risken för att en hemsk upplevelse som kommer drabba dig och din familj!

Mer information

Vikt 1.1 kg

1 recension av VILLALARM GRAND

 1. Argonova

  Bra

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Ingen startavgift > JUST NU SPARA 4995kr
 • Ingen bindningstid
 • Larmet är kopplat till Nokas larmcentral
 • Larmcentral & fria väktarutryckningar ingår
 • Livstids produktgaranti = extra trygghet!
 • Kostnadsfri hjälp, support & kundtjänst
 • Livebilder i din mobil via BSAFE365 App
 • Dubbel krypterad överföring (GSM & bredband)

LÖJLIGT ENKEL INSTALLATION

Installera själv & spara pengar!

Till skillnad från många andra larmleverantörer är vårt hemlarm färdig konfigurerat för att du enkelt ska kunna montera det själv utan förkunskaper. Du slipper vara borta från ditt arbete för att låta främlingar komma in i ditt hem. Till din hjälp finns tydliga instruktioner och professionell support för vägledning. Få igång hela ditt hemlarm själv, på 15 minuter.

Hjälp med att handla: Chatta nu eller ring 020-272 333

FAQ

Hur väljer jag rätt larmpaket?

Välj ett larmpaket som passar dig bäst. Tänk att du ska skydda de områden där en inkräktare förväntas komma in. Du kan lätt komplettera med fler tillval i efterhand.

Är det svårt att installera själv?

Installationen är löjligt enkel och tar ca 15 minuter! Tydliga instruktioner och professionell support ingår.
Installera själv & spara pengar, plus att du slipper vara borta från ditt arbete för att låta främlingar komma in i ditt hem.

Vad händer om larmet går?

Ni får ett push-meddelande i alla era mobiltelefoner samt att larmcentralen kontaktar er. Det ingår i alla våra larmpaket, uppkoppling till larmcentral med åtgärd dygnet runt.

Vad är det för uppsägningstid?

Avtalet gäller tillsvidare och kan sägas upp när som helst med 3 månaders uppsägningstid.

Vad är det för teknisk specifikation?

• GSM/GPRS Quadband 900/1800/850/1900 MHz
Dubbel krypterad överföring med GSM och bredband/Ethernet (OBS Du måste ha fast internet)
• ZigBee kommunikationsprotokoll för hemautomation. S
tyr din belysning och andra elapparater via BSAFE365 App.
• Max antal larmzoner: 50 st
• Batteri backup tid: ~ 26 timmar
• Siren: 105db @ 1M
• Frekvenser: 433 MHz / 868 MHz / 2,4 MHz DSSS
• Räckvidd för 433 MHz / 868 MHz: Över 2 km i öppna utrymmen
• Certifierad enligt EN 50131 Grade2, ClassII (EU godkänt)

Måste jag ha fast internet?

Ja, du måste någon form av Internet, antingen fast eller mobilt. Viktigt, är att vid mobilt internet/bredband att din router (4G router) har portar för att kunna klicka i Ethernet kabeln. Våra larm har dubbel krypterad överföring med GSM (SIM kort ingår) och bredband/Ethernet (OBS GSM SIM kortet används endast vid ex. strömavbrott)

[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet_bg']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']
[data-image-id='gourmet']